Coworking

Coworking är framtidens arbetsplats

Det finns många fördelar med det nya begreppet Coworking och det vi kan erbjuda på Storgatan18 i Tranås. Hos oss kan du välja olika typer av medlemskap, allt från tillgång till gemensamma coworkingytorna med möjlighet att boka mötesrum till ett komplett inrett kontor (om ni är flera medarbetare) med den tekniska support du behöver, färdiginrett och med tillgång till olika mötesrum och restaurang.

Nya medlemmar kan flytta in i nyckelfärdiga kontor med kort varsel och när det gäller Coworking är hyresavtalen flexibla med kort uppsägningstid. Allt eftersom din verksamhet utvecklas kan du byta storlek på rum eller lägga till fler.

Med coworking sänker du troligen dina löpande kostnader i och med att ytan du behöver kan disponeras effektivare och att kostnader för tjänster som städ, IT, möblemang, reception och kontorsmaterial ingår.

Nätverka på Storgatan18

Känslan av gemenskap är central när det kommer till Coworking. Här får du som jobbar ensam möjligheten att träffa ”jobbarkompisar” att fika tillsammans med och utbyta kunskap. Kanske leder det också till nya samarbeten och affärsmöjligheter.

Vilka öppettider gäller?

Våra medlemmar har alltid tillgång till lokalerna genom ett medlemskort och egen portkod. Receptionen och service är bemannad vardagar mellan 8–17.

Varför väljer företagen coworking?

Vad gör coworking till ett attraktivt alternativ? Det kan bero lite på företagets storlek. Är du en egenföretagare så skapar det möjlighet att kunna ha möten i representativa lokaler och om du jobbar hemma kan det kännas skönt att gå till jobbet och träffa fler människor.

Ett större företag får en möjlighet att erbjuda medarbetare som pendlar möjligheten att jobba ”hemifrån” men ändå i en miljö som känns professionell för företaget som man representerar. Nya affärsmöjligheter kan också skapas.

Oavsett vilka behov just du har så kan detta vara ett fördelaktigt alternativ!
Vill du veta mer? Maila oss på info@storgatan18.com

Fördelar med Coworking

  • NDu slipper inredning, städning, kaffe
  • NLokalen är nyckelfärdig inkl. nätverk, Wifi och skrivare
  • NDu kan byta till en större eller mindre arbetsplats snabbt
  • NDu får tillgång till ett större affärsnätverk och en professionell gemenskap
  • NAfter work, frukostar och andra trevliga event anordnas löpande
  • NRepresentativa lokaler och fler mötesrum ger ett professionellt intryck
  • NCentralt läge
  • NPrisvärt